Wethouder Ariane Zwarts op het Wilhelminaplein in Rijen ligt zwaar onder vuur. In een rapport stelt de rekenkamer dat zij is tekortgeschoten bij de invoering van het vuilnisinzamelingssysteem.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Ariane Zwarts op het Wilhelminaplein in Rijen ligt zwaar onder vuur. In een rapport stelt de rekenkamer dat zij is tekortgeschoten bij de invoering van het vuilnisinzamelingssysteem. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Wethouder onder vuur: invoering afvalinzameling was een rommeltje in Gilze en Rijen

RIJEN - De invoering van de nieuwe afvalinzameling in Gilze en Rijen was een rommeltje. Het liep financieel uit de klauwen doordat slecht op de kosten is gelet en de aansturing door wethouder Ariane Zwarts zwak was. 

  1. Geen dag te vroeg met dit heerlijke weer: attracties in Randoet en Puzzelbad open

    Geen dag te vroeg met dit heerlijke weer: attracties in Randoet en Puzzelbad open

    DRIMMELEN - ,,Zoiets moet natuurlijk uitgebreid getest worden, en bij de eerste test ging er al meteen iemand onderuit." Erik van der Pauw heeft woensdag eindelijk de nieuwste attracties in de zwembaden van Drimmelen kunnen openen. De zogenaamde splashparks hadden al veel eerder open zullen zijn, maar pech bij de aanleg en corona gooiden roet in het eten. Maar woensdag hadden de eerste kleine Drimmelaartjes dikke pret met de toestellen.