Het Santrijnpark, ingeklemd tussen de Strijenstraat, Donkerstraat, Rutselboslaan en Santrijnhof in Oosterhout, gaat op de schop. Het gebied is verouders en in onbruik geraakt. Hier het park gezien van de Rutselboslaan, kijkend in de richting van de Strijenstraat.
Foto Johan Wouters / Pix4Profs
Volledig scherm
Het Santrijnpark, ingeklemd tussen de Strijenstraat, Donkerstraat, Rutselboslaan en Santrijnhof in Oosterhout, gaat op de schop. Het gebied is verouders en in onbruik geraakt. Hier het park gezien van de Rutselboslaan, kijkend in de richting van de Strijenstraat. Foto Johan Wouters / Pix4Profs © Johan Wouters / Pix4Profs

Werk aan Santrijnpark begint maandag

OOSTERHOUT - Maandag 4 november begint de herinrichting van het Valkenplein en Santrijnpark. De aannemer begint met de kap van een aantal bomen in het park en aan de Rutselboslaan. In de volgende fase worden de parkeerplaatsen aan de Rutselboslaan opnieuw ingedeeld: de parkeerplaatsen komen aan de kant van de woningen. 

  1. De betreurde Jure Robic liet in Le Tour Direct al zien hoe hard Slovenen kunnen fietsen
    PREMIUM
    COLUMN

    De betreurde Jure Robic liet in Le Tour Direct al zien hoe hard Slovenen kunnen fietsen

    Een historische winnaar. Een historische ontknoping. Zo zien 'we' dat graag in de sport. Primoz Roglic ging verrassend ten onder in de Tour, maar de eindzege ging alsnog naar een Sloveen. Het drama rond Jumbo-Visma werd pakkend in beeld gebracht, maar hét verhaal werd verteld door een groepje Sloveense fans van 'Rogla'. Langs de kant van het tijdritparkoers zaten ze vrolijk uitgedost klaar voor de triomftocht van hun held. Ze zongen. Ze vierden alvast een feestje. Tot iemand in de gaten begon te krijgen dat het niet lekker liep bij Primoz.