De gemeente Gilze en Rijen wil de verkeersroute voor fietsers rondom het Raadhuisplein in Rijen herinrichten. De weg op de foto gaat straks niet meer met de bocht mee, maar wordt een oversteekpunt.
Volledig scherm
De gemeente Gilze en Rijen wil de verkeersroute voor fietsers rondom het Raadhuisplein in Rijen herinrichten. De weg op de foto gaat straks niet meer met de bocht mee, maar wordt een oversteekpunt. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Werk aan onveilige kruispunten Raadhuisplein in Rijen eindelijk van start

RIJEN - Aannemer Schapers Wegenbouw mag eindelijk beginnen aan het aanpakken van drie kruispunten op het Raadhuisplein in Rijen. Nu alle bezwaren tegen de wijze waarop het werk wordt uitgevoerd van tafel zijn geveegd, heeft de gemeente Gilze en Rijen de klus definitief aan Schapers gegeven.

  1. Dj's zwoegen de festivalloze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenvaller, maar ook een mentale’
    PREMIUM

    Dj's zwoegen de festivallo­ze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenval­ler, maar ook een mentale’

    De festivalzomer is voor dj's bij uitstek de belangrijkste periode van het jaar. Met meerdere shows per week in binnen- en buitenland is het niet alleen het uitgelezen moment om te zien hoe het publiek reageert op nieuwe muziek, het is ook de periode waarin gouden bergen verdiend worden. Hoe anders is dat dit jaar. Nagenoeg alle festivals zijn afgelast en veel dj's zwoegen voor hun inkomsten, die ze door de coronacrisis steeds verder zien teruglopen. Wanneer ze weer aan de bak kunnen, weet niemand: ,,Ik ga er niet vanuit dat alles snel weer normaal zal zijn, ook economisch niet.”