Volledig scherm
De eigenaren in hun verwoeste woning. © Jan Stads/Pix4Profs

Waterleiding van woning in Oosterhout springt: 'Het parket is uit de vloer gesprongen'

OOSTERHOUT - In een woning aan de Rietbeemd in Oosterhout is dinsdag een leiding van de verwarming gesprongen. Door het knappen van de waterleiding liep het huis vol met heet water van zo'n 60 graden.

De bewoners van het huis waren op het moment van het incident op vakantie. "Mijn ouders hebben vier jaar lang hun vakantie uitgesteld om het huis op te kunnen knappen, nu het huis klaar was zijn ze op vakantie gegaan en gebeurt dit", aldus de zoon van de bewoners.

"De muren, meubels en plafonds, het lijkt wel alsof ze zijn gesmolten. Het parket is uit de vloer gesprongen en het behang ligt van de muur. Ik zou er niet aan willen denken wat er had kunnen gebeuren als er iemand thuis was geweest."

Het is nog niet duidelijk waar de bewoners naartoe kunnen als ze terug van vakantie zijn.

Volledig scherm
© Konrad Zebracki
Volledig scherm
Een deel van de verwoeste woning in Oosterhout. © Jan Stads/Pix4Profs
  1. Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geertruidenbergse politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geer­trui­den­berg­se politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    GEERTRUIDENBERG - De Geertruidenbergse politiek reageert met verbazing en verrassing op de terugkeer van Albert Smit. Maandag maakte Keerpunt'74 bekend dat Smit lijsttrekker wordt voor die partij. "Ik heb tegen Joop Heesters (partij-icoon, red.) gezegd: hoe kun je dit doen als je het woord integriteit met hoofdletters schrijft?", zegt Jan van Brummelen, fractievoorzitter van Lokaal+. "De kiezer bepaalt, de kiezer heeft gelijk. Maar kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?"