Volledig scherm
PREMIUM

Waspikse voetbalclub The White Boys zet rechtszaak door

WASPIK - The White Boys zet de rechtszaak door tegen Leon Hutten. De Tilburger was hoofd jeugdopleiding bij de voetbalclub uit Waspik. Beide partijen liggen al enkele maanden in de clinch. Begin februari doet de rechter een uitspraak, zo laat de rechtbank in Breda weten. 

Quote

Als u een middag welwillend bij elkaar zit, dan heeft u een heleboel opgelost. U moet voetballen en niet procederen

Rechter

Eind vorig jaar diende een kort geding. The White Boys beschuldigt Hutten ervan jeugdspelers weg te halen bij de vereniging. Ook zou de voetbaltrainer zich negatief uitlaten over de Waspikse club. De club eist een rectificatie van mogelijke uitlatingen van Hutten én wil dat hij geen spelers meer actief benadert. Bij overtreding moet er een dwangsom volgen, zo meent The White Boys.

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?