Volledig scherm
Het afgelopen zaterdag afgebrande clubgebouw vanuit de lucht gezien. De foto is gemaakt met een drone. foto Modelvliegsport Oosterhout

VV Oosterhout gaat trainen bij VV SCO en Hanze College

OOSTERHOUT - Voetbalvereniging Oosterhout heeft de nieuwe trainingsschema’s op de eigen website bekendgemaakt. Na de brand in het clubgebouw, een week geleden, moet er geïmproviseerd worden. Talloze clubs, bedrijven en organisaties schieten te hulp. De meeste trainingen worden bij VV SCO en bij het Hanze College gehouden.

De wedstrijden die in de weekends gespeeld moeten worden, vinden bij flink wat verschillende verenigingen plaats. Daar is geen andere oplossing voor te vinden, zo meldt het clubbestuur. Buiten het aanbod van speel- en trainingsfaciliteiten zijn er ook diverse Oosterhoutse bedrijven die VV Oosterhout ondersteunen met kantoorartikelen, zaklampen, sloten en allerlei andere spullen. „De ondersteuning van de Oosterhoutse bedrijven is geweldig te noemen”, zo schrijft de secretaris van VV Oosterhout op zijn dagelijkse blog op de website van de club.

Als alles meezit wordt donderdag een begin gemaakt met de sloop van de bovenverdieping van het clubgebouw. De volle boekjes voor de loterij van de Grote Clubactie kunnen volgende week, overdag afgegeven worden bij het projectteam op de Contreie. Daar zijn ook nog extra boekjes te verkrijgen. De lotenverkoop loopt nog door tot 17 november.

VV Oosterhout heeft ook de eerste donaties binnen op het speciale rekeningnummer dat bij de Rabobank geopend is: NL68 RABO 0312 9455 66 ten name van VV Oosterhout. Alle initiatieven zijn bedoeld om VV Oosterhout er weer bovenop te helpen. Bij de Jumbo in winkelcentrum Arkendonk kunnen klanten de bon met statiegeld aan de voetbalclub schenken.