Vrouw (78) overleden na ernstige aanrijding met vrachtwagen in Oosterhout, chauffeur naar politiebureau

VideoOOSTERHOUT - Bij een ernstig verkeersongeluk op de Vijf Eikenweg in Oosterhout is maandagmiddag een 78-jarige vrouw uit Oosterhout om het leven gekomen. De automobiliste kwam op de kruising met de Ketenbaan met haar auto in aanraking met een vrachtwagen.

De bejaarde vrouw kreeg ter plaatse medische hulp, maar bezweek even later aan haar verwondingen. De kruising werd in zijn geheel afgesloten voor onderzoek. De vrachtwagenchauffeur is naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

De Vijf Eikenweg was enige tijd in beide richtingen dicht. Dit leidde even tot verkeershinder. Inmiddels zijn alle files opgelost. De politie doet onderzoek om de oorzaak van de aanrijding te achterhalen.

Volledig scherm
Een vrouw is om het leven gekomen na een ongeluk op de Vijf Eikenweg in Oosterhout. © MaRicMedia/Marcel van Dorst
Volledig scherm
De vrachtwagen na het ongeval in Oosterhout. © MaRic Media / Marcel van Dorst
Volledig scherm
De auto van de automobiliste na het ongeval in Oosterhout. © MaRic Media / Marcel van Dorst
 1. Drankenhandel geraffineerd voor half miljoen opgelicht: Dongenaar hangt 2,5 jaar cel boven het hoofd
  PREMIUM

  Drankenhan­del geraffi­neerd voor half miljoen opgelicht: Dongenaar hangt 2,5 jaar cel boven het hoofd

  Horecagroothandel De Monnik uit Oldenzaal werd op geraffineerde wijze opgelicht: met een fout rekeningnummer, een zogenaamde aandelenverkoop en de aankoop van kilo's goud. Op die manier gingen Benjo K. (44) uit Erica en Nicolaas S. (51) uit Dongen er volgens justitie met 468.000 euro vandoor. Tegen de mannen werd vrijdag twee en tweeënhalf jaar cel geëist. De Dongense vrouw van S. (52) hoorde vier weken tegen zich eisen.
 2. Boerenleven
  Boerenpraat

  Boerenle­ven

  MADE - Wanneer je een boer vraagt uit te leggen wat zijn beroep inhoudt, zal hij al snel zeggen dat boeren geen beroep is. Het is een manier van leven. Het wonen, leven en werken op een boerderij is veel meer met elkaar verweven dan bij welk ander vak ook. Natuurlijk, ook in het midden- en kleinbedrijf (mkb) en bij thuiswerkers ligt wonen en werken vaak dichtbij elkaar. Maar vooral de levende have, het weer en het wisselen van de seizoenen maken het leven op een boerderij erg onvoorspelbaar.