RAAMSDONKSVEER. Pix4Profs/Joyce van Belkom. De Watertoren bij knooppunt Hooipolder krijgt een nieuwe bestemming en word verbouwd tot hotel.
Volledig scherm
PREMIUM
RAAMSDONKSVEER. Pix4Profs/Joyce van Belkom. De Watertoren bij knooppunt Hooipolder krijgt een nieuwe bestemming en word verbouwd tot hotel. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Voorbereiding werk A27 en Hooipolder in volle gang

RAAMSDONKSVEER - De voorbereidingen voor het werk aan de A27 gaan op volle kracht verder. Rijkswaterstaat verwacht dit jaar met de aanbesteding te starten voor het zuidelijke deel, tussen de knooppunten Everdingen en Hooipolder. Ook beginnen in de loop van 2020 onteigeningsprocedures om gronden te werven. Zo blijkt uit de laatste nieuwsbrief van Rijkswaterstaat . 

 1. Petitie naar minister: alternatief voor autoweg langs Kloosterhoeve

  Petitie naar minister: alterna­tief voor autoweg langs Klooster­hoe­ve

  RAAMSDONKSVEER - 5300 Handtekeningen heeft de SVP in de gemeente Geertruidenberg al opgehaald. En nog voor het eind van het jaar zijn het er 6000, is de verwachting. Gebundeld in een petitie worden die verzonden aan minister Cora van Nieuwenhuizen en de Tweede kamer. De boodschap: er moet een alternatief komen voor de autoweg die na de verbreding van de A27 langs de Kloosterhoeve in Raamsdonksveer komt te liggen.
 1. Ernst Kuipers over coronacijfers: 'Daling ziekenhuisopnames zet verder door'
  Play

  Ernst Kuipers over coronacij­fers: 'Daling ziekenhuis­op­na­mes zet verder door'

 2. Babyeendjes overleden na mishandeling: 'Dit is geen kwajongensstreek meer'
  Play

  Babyeend­jes overleden na mishande­ling: 'Dit is geen kwajongens­streek meer'