Visboeren Jaap en Grietje de Graaf stopt na 42 jaar met vis verkopen. Hier op de weekmarkt in Dorst bedient hij een van zijn vaste klanten voor het laatst.
Volledig scherm
PREMIUM
Visboeren Jaap en Grietje de Graaf stopt na 42 jaar met vis verkopen. Hier op de weekmarkt in Dorst bedient hij een van zijn vaste klanten voor het laatst. © Pix4Profs-Ron Magielse

Visboeren Jaap en Grietje gaan met pensioen: ‘We gaan het contact missen’

DORST/OOSTERHOUT - Na 42 jaar houdt het marktleven op voor Jaap en Grietje de Graaf. De viskraam die zij al die tijd bemanden en waarvan 26 jaar elke donderdag ook in Dorst, krijgt een andere eigenaar en Jaap en Grietje gaan met pensioen.

  1. Geen dag te vroeg met dit heerlijke weer: attracties in Randoet en Puzzelbad open

    Geen dag te vroeg met dit heerlijke weer: attracties in Randoet en Puzzelbad open

    DRIMMELEN - ,,Zoiets moet natuurlijk uitgebreid getest worden, en bij de eerste test ging er al meteen iemand onderuit." Erik van der Pauw heeft woensdag eindelijk de nieuwste attracties in de zwembaden van Drimmelen kunnen openen. De zogenaamde splashparks hadden al veel eerder open zullen zijn, maar pech bij de aanleg en corona gooiden roet in het eten. Maar woensdag hadden de eerste kleine Drimmelaartjes dikke pret met de toestellen.