Peter van den Heuvel (links) van Woonlinie en Willem Bijl van Woonservice Meander tekenden in oktober 2019 dat corporaties per 2021 samen verder wilden gaan.
Volledig scherm
Peter van den Heuvel (links) van Woonlinie en Willem Bijl van Woonservice Meander tekenden in oktober 2019 dat corporaties per 2021 samen verder wilden gaan. © Woonlinie

Verrassende wending vlak voor fusie Woonlinie en Meander: directeur-bestuurder aan de kant gezet

ZALTBOMMEL/WERKENDAM - Daags voor de fusie met Woonservice Meander is directeur-bestuurder Peter van de Heuvel na 28 jaar aan de kant gezet bij woningcorporatie Woonlinie. Aanleiding is onenigheid tussen hem en de raad van commissarissen over nevenactiviteiten. Die zouden volgens de commissarissen niet stroken met zijn functie.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.