Golfclub Princenbosch uit Molenschot krijgt als derde in Nederland en eerste in Zuid-Nederland een baan met verlichting vertelt voorzitter André Barendrecht. Aan de Bavelseweg worden negen holes par 3  toegevoegd aan de 27-holesbaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Golfclub Princenbosch uit Molenschot krijgt als derde in Nederland en eerste in Zuid-Nederland een baan met verlichting vertelt voorzitter André Barendrecht. Aan de Bavelseweg worden negen holes par 3 toegevoegd aan de 27-holesbaan. © Pix4Profs/Ron Magielse

Verlichte golfbaan bij Princenbosch, maar: ‘buren kunnen 's avonds de gordijnen open houden’

MOLENSCHOT - Golfclub Princenbosch in Molenschot opent in september de eerste verlichte golfbaan van Zuid-Nederland. Op de nieuwe holes par 3 baan kan straks ook in de donkere maanden gespeeld worden. ,,We hebben de beste verlichting van het land”, zegt  voorzitter André Barendrecht.  

  1. Dichter zocht dagenlang naar plots verdwenen Gaykrant-baas: 'Je hoopt op van alles, maar niet op dit’
    PREMIUM

    Dichter zocht dagenlang naar plots verdwenen Gay­krant-baas: 'Je hoopt op van alles, maar niet op dit’

    De kogel is door de kerk: de Gaykrant houdt niet op te bestaan, maar gaat met een afgeslankte redactie verder als nieuwssite. Zeker acht medewerkers hebben het online platform verlaten nadat bekend werd dat hoofdredacteur Hans P. verdacht wordt van een zedendelict. Hechte collega en dichter Rick van der Made zit in het crisisteam dat het medium weer nieuw leven in moet blazen. ,,De Gaykrant verdient een tweede kans, of in dit geval een derde kans.”