Volledig scherm

Veel belangstelling voor wooncomplex Het Slot in Oosterhout

OOSTERHOUT - In de Oosterhoutse nieuwbouwwijk Contreie wordt binnenkort, als 70 procent van de woningen verkocht is, begonnen met de bouw van het koop- en huurwoningencomplex Het Slot. Zondag werd in de Contreie, op de plaats waar Het Slot moet komen, een woonevent gehouden.

Toekomstige kopers werden geïnformeerd over de nieuwe woningen van projectontwikkelaar Van Wanrooij en de verkopende Oosterhoutse makelaars Van de Water en Klijsen.

Kevin van den Ouweland (24) uit Dongen was met zijn vriendin, de Oosterhoutse Melanie van der Mark (24) op het event afgekomen. Van den Ouweland: "Voor ons, starters op de woonmarkt, zijn de prijzen aantrekkelijk." Zijn vriendin Melanie somt de voordelen op. "De locatie spreekt me aan. Het is een moderne wijk die rust uitstraalt. Hier zou ik dolgraag wonen."

Martijn van den Bogaard van Van Wanrooij, de projectontwikkelaar en de bouwer van Het Slot: "Als zeventig procent van de woningen verkocht is, gaan we bouwen. Gezien de populaire prijsklasse, verwacht ik dat het snel zal gaan. Ik verwacht tegen de zomer van 2017 de eerste spade in de grond te steken."

  1. Wethouder Mark Vissers mag niet meer namens SP spreken: 'Ze gedragen zich als kleuters'

    Wethouder Mark Vissers mag niet meer namens SP spreken: 'Ze gedragen zich als kleuters'

    OOSTERHOUT - SP-wethouder Mark Vissers mag, ook al is het nog maar voor vier maanden, niet meer namens de partij spreken. Daarnaast moeten drie van de vier SP-raadsleden in Oosterhout, die samen met Vissers een eigen partij willen beginnen, onmiddellijk hun zetel inleveren. Dat heeft de ledenvergadering van de Oosterhoutse SP vorige week besloten. Vissers is boos: ,,Ze gedragen zich bij de SP als een stel kleuters."