Volledig scherm
© Zonnepanelen op het gemeentehuis in Zaltbommel. foto Cor de Kock

Veel animo voor bijeenkomst zonnepanelen Duurzaam Drimmelen

MADE - Zeker 125 mensen zijn dinsdag op de informatieavond over zonnepanelen van Duurzaam Drimmelen afgekomen in 't Trefpunt in Made.

Volgens René van Mook van Duurzaam Drimmelen hadden zich 95 mensen aangemeld. Tot 1 december kunnen mensen zich via de website van Duurzaam Drimmelen aanmelden voor het aanschaffen van zonnepanelen.

Daar kunnen mensen ook meer lezen over het zonnepanelenproject van hoeve 't Boschend in Wagenberg. Wie voor 50 euro doneert aan het bedrijf, kan drie keer (één keer per jaar) een vleespakket halen ter waarde van 20 euro. Met het geld gaat de boer zonnepanelen op zijn koeienstal leggen.

www.duurzaamdrimmelen.nl

  1. Start aanpak foute fruitbedrijven: meteen 1.500 kilo cocaïne onderschept
    PREMIUM

    Start aanpak foute fruitbe­drij­ven: meteen 1.500 kilo cocaïne onder­schept

    BREDA/KAPELLE - In de strijd tegen de alsmaar toenemende cocaïnesmokkel is de politie in West-Brabant en Zeeland deze week begonnen met een nieuwe aanpak: het controleren van 'verdachte’ fruitbedrijven, zo'n dertig in aantal. Dat leverde meteen succes op. In de haven van Antwerpen werd vrijdag 1.500 kilo cocaïne in beslag genomen in een container met bananen, bestemd voor een fruitbedrijf in Kapelle in Zeeland.