Raamsdonksveer - De rotonde die geplaatst is de de kruising van de Keizersdijk (boven) en 't Spant (rechts) zorgt voor de nodige overlast. Geluid, maar vooral trillingen, omdat veel verkeer over de middenberm van de rotonde rijdt, zoals de streekvervoerbussen, die anders hun draai niet kunnen maken. Frans van Stevendaal (links) ziet het vanaf Zaal Boelaars aan. Hij heeft handtekeningen verzameld in een poging de gemeente, die nu aangeeft niets aan de situatie te willen veranderen, op andere gedachten te brengen.
Volledig scherm
PREMIUM
Raamsdonksveer - De rotonde die geplaatst is de de kruising van de Keizersdijk (boven) en 't Spant (rechts) zorgt voor de nodige overlast. Geluid, maar vooral trillingen, omdat veel verkeer over de middenberm van de rotonde rijdt, zoals de streekvervoerbussen, die anders hun draai niet kunnen maken. Frans van Stevendaal (links) ziet het vanaf Zaal Boelaars aan. Hij heeft handtekeningen verzameld in een poging de gemeente, die nu aangeeft niets aan de situatie te willen veranderen, op andere gedachten te brengen. © Pix4Profs / Johan Wouters

Trillingen en scheuren door mini-rotonde Keizersdijk

RAAMSDONKSVEER - Als zijn beeldscherm begint te trillen weet Frans van Stevendaal dat er een bus langsrijdt, of een vrachtwagen. Scheuren, trillingen, het is bar en boos vertelt de man die al 45 jaar aan de Keizersdijk woont. Sinds de mini-rotonde daar is aangelegd is het foute boel. Dat is twee jaar geleden.

  1. Dick en Babette Reefman wonen en werken in een kasteel: 'Het is een echte uitdaging'
    Play

    Dick en Babette Reefman wonen en werken in een kasteel: 'Het is een echte uitdaging'

  2. Vier Nederlanders die internationale drugsbende leidden opgepakt in Spanje
    Play

    Vier Nederlan­ders die internatio­na­le drugsbende leidden opgepakt in Spanje