Volledig scherm
PREMIUM
Een deelnemer aan de trekkerbehendigheidswedstrijden tapt een glaasje vol. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Trekkerbehendigheid in Dongen: wie bouwt de langste muur van Trump?

Op de weilanden van Toon den Boer aan de Vogelenzangweg in Dongen-Vaart werden de 36ste tractorbehendigheidswedstrijden gehouden.

De organisatie was in handen van de Oranje Stichting Klein Dongen Vaart. Voor deze wedstrijd hadden zich 34 deelnemers aangemeld. ,,Zeven dames, zes jeugdigen tot en met 22 jaar, zeventien heren van 23 tot en met 39 jaar en vier veteranen ouder dan 49 jaar'', vertelt de 70-jarige Harrie Klijs, namens de organisatie. Komende zaterdag, tijdens de Koningsdag, houdt het Oranjecomité voor de vijftigste keer de wielerronde van Dongen Vaart. 

  1. Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’
    VIDEO

    Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’

    DRIMMELEN - De politie heeft woensdagmiddag op een boot een dode man gevonden in het gebied De Dood in de Biesbosch bij Drimmelen. De man was in het gezelschap van een andere man en een hond. Het was urenlang onbekend hoe hij is overleden. Maar rond 19.45 uur in de avond meldde de politie na onderzoek van de lijkschouwer dat er geen sprake blijkt van een misdrijf. De politie kon niet meer vertellen, omdat ‘de familie nog niet is ingelicht’.