Volledig scherm
PREMIUM
Oud-Tourwinnaars Pedro Delgado (links) en Miguel Indurain komen volgend jaar mogelijk naar de Mathieu Hermans Klassieker in Dongen. © Tim De Waele

Toertocht wil Indurain en Delgado naar Dongen halen

DONGEN - De washandjes hadden hun werk nog niet gedaan bij de bezwete deelnemers aan de Mathieu Hermans Klassieker in en rond Dongen of de organisatie kwam al met spectaculair nieuws. 

René Roovers: “Volgend jaar is ons eerste lustrum. Dan willen we nóg wat meer uitpakken. Mathieu Hermans heeft jaren voor Spaanse ploegen gereden als profwielrenner en kent daar nog veel mensen, we zijn serieus bezig om in 2019 Miguel Indurain en Pedro Delgado als deelnemers naar Dongen te halen.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Enquête: Geertruidenberg wil burgemeester voor 'gewone’ mensen

    Enquête: Geertrui­den­berg wil burgemees­ter voor 'gewone’ mensen

    GEERTRUIDENBERG/RAAMSDONKSVEER - Een burgemeester die ervaring heeft als bestuurder is belangrijker dan het hebben van een groot netwerk. Dat vinden repectievelijk 58 en 19 procent van de inwoners van Geertruidenberg. Uiteraard moet het een mensenmens zijn, maar dan wel een 'gewone’ mensen-mens. Ervaring met de ‘gewone’ mens en ‘denken als de normale mensen’ vinden de burgers van Geertruidenberg heel belangrijk. Dat blijkt uit de resultaten van de online enquête waarop zij hun voorkeuren voor de nieuwe burgemeester konden aangeven.