Volledig scherm
PREMIUM
The White Boys uit Waspik. © Roel van der Aa

The White Boys sleept Hutten voor de rechter: ‘Hij wil de club kapot maken’

WASPIK – Voetbalclub The White Boys staat in de boksring met Leon Hutten, voormalige hoofd jeugdopleidingen daar.  De club sleept de Tilburger voor de rechter, vanwege mogelijk negatieve uitspraken over de Waspikse vereniging. Zo blijkt uit correspondentie in handen van deze krant. Half december is er een kort geding gepland. 

The White Boys eist onder meer een verbod om leden te benaderen en wil een rectificatie voor uitlatingen. Ook mag hij niet meer berichten over de vereniging. Mocht Hutten zich daar niet aan houden, moet bij elke overtreding een boete van 2.500 euro volgen, zo meent de club. 

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?