Volledig scherm
PREMIUM
De Schattelijn (225.000 euro per jaar) is een van de vele opties in het lijstje van ‘verkenningen’ om het structurele gat van 1,5 miljoen te dichten © Sjoerd Marcelissen

Tekort Geertruidenberg naar 1,5 miljoen: ‘We moeten pijnlijke beslissingen nemen’

GEERTRUIDENBERG - De gemeente Geertruidenberg kampt met een flinke financiële tegenvaller. De verwachte 1,2 miljoen euro die in de kadernota was aangegeven, is  opgelopen naar een structureel tekort van 1,5 miljoen. Ook bij deze gemeente zijn de stijgende kosten van de WMO de belangrijkste boosdoener. 

Komende dinsdag 20 augustus is er een extra raadsbijeenkomst.,,Wij willen met de raad verkennen wat de mogelijkheden zijn”, zegt wethouder financiën Adriaan de Jongh. 

  1. Koppige paarden en een struikelende sint: BN DeStem zoekt grappige sinterklaasverhalen
    OPROEP

    Koppige paarden en een struikelen­de sint: BN DeStem zoekt grappige sinter­klaas­ver­ha­len

    Van het paard gevallen, een baard die niet op zijn plek wil blijven, een kind aangesproken met de verkeerde naam: zelfs de goedheiligman heeft weleens zijn dag niet. Heeft u een grappig verhaal over een moment waarop Sinterklaas of zijn pieten onbedoeld de mist in gingen? Over misverstanden, ongelukjes en decemberbloopers? Wij willen het graag horen, misschien komt uw verhaal dan in een artikel in BN DeStem.