Volledig scherm
PREMIUM
Roel Augusteijn. Zijn klus als waarnemend-burgemeester in Heusden zit erop. ,,Het was absoluut geen kwelling hier.” © Beeld Werkt

‘Tegen Heusden zou ik willen zeggen, tel uw zegeningen’

VLIJMEN - Hij was er dan misschien maar een jaartje. Maar waarnemend-burgemeester Roel Augusteijn van Heusden wil over dat jaartje best wat kwijt. ,,Het was hier absoluut geen straf. Ik zou tegen Heusden willen zeggen, ‘tel uw zegeningen’.”

Nu Willemijn van Hees staat de popelen om als opvolger van Jan Hamming aan de slag te gaan als burgemeester van Heusden, is het voor waarnemend burgemeester Roel Augusteijn tijd het veld te ruimen. Wat hem betreft is Heusden ook gelijk zijn laatste klus als waarnemer geweest. Nee, dat heeft niets te maken met eventuele negatieve ervaringen van het afgelopen jaar. Allerminst zelfs. ,,Het was absoluut geen kwelling, ik heb het erg naar mijn zin gehad.”

  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.