Bootcamp leren rekenen in Oosterhout, waar kinderen al sportend bijvoorbeeld de tafels beter leren. Van punt naar punt rennen, en dan een squat en een volgende tafel roepen zoals bij deze oefening bijvoorbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Bootcamp leren rekenen in Oosterhout, waar kinderen al sportend bijvoorbeeld de tafels beter leren. Van punt naar punt rennen, en dan een squat en een volgende tafel roepen zoals bij deze oefening bijvoorbeeld. © Pix4Profs / Johan Wouters

Tafel van 8 leren met bootcamp op Vrachelse Heide: ‘Dit is leuker dan thuis leren’

OOSTERHOUT - Veel kinderen in het basisonderwijs hebben moeite met het leren van de tafels. RT Moves heeft de oplossing: sportend leren in de vorm van een bootcamp.

  1. Azra (26) heeft leukemie en beviel tijdens de chemo: ‘Alleen een behandeling in het buitenland kan haar nog redden’
    PREMIUM

    Azra (26) heeft leukemie en beviel tijdens de chemo: ‘Alleen een behande­ling in het buitenland kan haar nog redden’

    OOSTERHOUT - In januari kreeg de Oosterhoutse Azra Ammeziane (26) te horen dat ze acute lymfatische leukemie heeft. Op dat moment is ze zeven maanden zwanger. Na stamceltransplantatie en een bevalling onder narcose leek het alsof ze de strijd gewonnen had. Na controle begin september bleek de leukemie echter terug. Het ziekenhuis kon niets meer doen: voor een speciale CAR-T-celtherapie is Azra nét te oud. Nu zamelt haar familie geld in voor een behandeling in het buitenland, waar het wel kan.