Geertruidenberg - 03-12-2020 - Pix4Profs / Johan Wouters - De Plus Supermarkt aan het Schonckplein in Geertruidenberg kan op die locatie niet uitbreiden en wil verhuizen. Daarvoor zijn twee mogelijke locaties in beeld.
Volledig scherm
Geertruidenberg - 03-12-2020 - Pix4Profs / Johan Wouters - De Plus Supermarkt aan het Schonckplein in Geertruidenberg kan op die locatie niet uitbreiden en wil verhuizen. Daarvoor zijn twee mogelijke locaties in beeld. © Pix4Profs / Johan Wouters

Supermarkt naar Oude Stadsweg, Geertruidenberg verandert niet van koers

GEERTRUIDENBERG - Geertruidenberg houdt vast aan de Oude Stadsweg als nieuwe locatie voor supermarkt Plus. De huidige winkel zit aan het Schonckplein. ,,Wil je een volwaardige winkel in Geertruidenberg, moet je naar een andere locatie”, zegt wethouder Kevin van Oort. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.