Volledig scherm
Archieffoto van Twan van Meel in zijn Albert Heijn in Made. © Johan Wouters / het fotoburo

Supermarkt in Made wordt gezonder na verbouwing

MADE – De Albert Heijn aan de Nieuwstraat in Made ondergaat wordt verbouwd. Donderdag 22 augustus sluiten de deuren om 16.00 uur, waarna de winkel wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn dat meer aandacht heeft voor vers en gezond eten.

Aan de voorkant van de supermarkt staat nu al een nieuwe, moderne passage met entree. ,,Daardoor kunnen we onze Albert Heijn aanzienlijk vergroten. Die extra ruimte is ideaal voor het nieuwe winkelconcept”, aldus eigenaar Twan van Meel.

Dat nieuwe concept staat in teken van gezonder eten. Zo vinden klanten straks onder meer een ruimer aanbod aan verse producten als groente en fruit in de winkel.

‘Master in vers’

Ook achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de ombouw in volle gang. De medewerkers worden bijvoorbeeld nu al opgeleid tot ‘master in vers’. De aftrap van dit trainingstraject vond plaats in een speciale verstruck die onlangs in Made stond geparkeerd.

Van Meel: ,,Klanten kunnen er dus op rekenen dat ze straks in de vernieuwde winkel uitgebreidere informatie over verse producten krijgen, van bewaartips tot advies over de hoe je gerechten goed kunt presenteren.”

Feestelijke opening

Woensdag 4 september wordt de winkel feestelijk heropent om 11.00 uur. Dan worden er activiteiten gehouden en valt er genoeg te proeven. De twee andere ondernemingen van Van Meel, de Gall & Gall en Etos, zijn ook vernieuwd en gaan tegelijkertijd open.