Volledig scherm
OOSTERHOUT - Ruimere klaslokalen met veel licht en glas in de nieuwbouw van het Frencken College. Dankzij de lichte lokalen konden de lessen vandaag doorgaan, ondanks de stroomstoring. © Pix4Profs-Ron Magielse

Stroomstoring bij Frencken College

OOSTERHOUT - Het Frencken College in Oosterhout heeft last van een stroomstoring. Bij de bouwwerkzaamheden is per ongeluk een stroomkabel kapot getrokken.

Ondanks de storing zijn de lessen gewoon doorgegaan. Directeur Pharailda Kokke: ,,We hebben de pech dat er bij de bouwwerkzaamheden een kabel is kapot getrokken. De lessen konden gewoon doorgaan, omdat we tegenwoordig gelukkig een heel licht gebouw hebben. Er was voldoende daglicht om door te gaan. Alleen de ict-lessen waren niet mogelijk.”

Verplaatst naar Hanze College

Kokke verwacht dat de stroomvoorziening vanavond weer hersteld is. ,,Dat is ons meegedeeld. We hebben echter wel de voorlichtingsavond voor de groepen 8 uit Oosterhout die vanavond gepland stond, moeten verplaatsen naar een andere locatie. Gelukkig was het Hanze College heel flexibel. We kunnen daar vanavond terecht. Het herstellen van de stroom in het Frencken duurt te lang. De verwachting is dat vanavond rond 21.00 uur alles weer werkt. Voor de voorlichtingsavond  is dat te laat.”

Voorlichtingsavond

De voorlichtingsavond voor de groepen 8 in Oosterhout wordt vanavond verplaatst naar het Hanze College. Dinsdag 22 oktober om 19.00 uur  in het Hanze College Oosterhout aan de Bouwlingstraat 74.