Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Stomdronken vrouw rijdt bovenop rotonde in Terheijden

TERHEIJDEN - Een 39-jarige vrouw is woensdagavond in beschonken toestand op een rotonde gereden in de Vlierlaan in Terheijden. Uit een ademtest bleek dat de vrouw zes keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed had zitten: 1345 ug/l.

Rond 21:00 uur hoorde een bestuurder een auto achter zich hard horen remmen, gevolgd door een harde klap. Een andere getuige zag de vrouw rechtdoor de rotonde oprijden. De vrouw werd opgevangen bij omwonenden die de politie inschakelden. Toen de politie de vrouw verzocht mee te gaan naar het bureau, weigerde ze en probeerde ze te ontsnappen uit de politie-auto.

Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd. Met een dagvaarding op zak werd de vrouw naar huis gestuurd.

  1. Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geertruidenbergse politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geer­trui­den­berg­se politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    GEERTRUIDENBERG - De Geertruidenbergse politiek reageert met verbazing en verrassing op de terugkeer van Albert Smit. Maandag maakte Keerpunt'74 bekend dat Smit lijsttrekker wordt voor die partij. "Ik heb tegen Joop Heesters (partij-icoon, red.) gezegd: hoe kun je dit doen als je het woord integriteit met hoofdletters schrijft?", zegt Jan van Brummelen, fractievoorzitter van Lokaal+. "De kiezer bepaalt, de kiezer heeft gelijk. Maar kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?"