Volledig scherm
© Joyce van Belkom/Pix4Profs

Sportcomplex De Contreie in Oosterhout voor en na de brand (slider)

OOSTERHOUT - De ravage op sportpark De Contreie in Oosterhout is enorm na de verwoestende brand die woedde in de nacht van zaterdag op zondag.

Van het sportcomplex dat pas iets meer dan twee jaar geleden is geopend, is niets meer over. Er rest slechts een grote, verwrongen massa staal.

Zondag was een dag van uithuilen na de rampzalige brand,, Maandag begint het opnieuw beginnen met een inventarisatie van de exacte schade.

De voorzitters van alle zes voetbalclubs in de gemeente Oosterhout komen maandagavond bijeen naar aanleiding van de brand bij VV Oosterhout. „Doel is om gezamenlijk met oplossingen te komen om de leden van de club lekker te laten voetballen de komende periode”, meent TSC-voorzitter Marc Schriek.

Hij is door Bert-Jan de Ronde, voorzitter van VV Oosterhout, benaderd om het initiatief te nemen. Samen met de gedupeerde club gaan dus SCO, TSC (Oosterhout), OVV’67 (Oosteind), Irene’58 (Den Hout) en Neerlandia’31 (Dorst) rond de tafel.

Op 5 juli 2014 werd het het complex officieel geopend. Amper twee jaar later brandde het tot de grond toe af.

Bekijk via onderstaande slider de situatie toen en nu via foto's van Casper van Aggelen (2014) en Joyce van Belkom (2016). Door het middelste schuifje naar links of rechts te bewegen, schuiven de foto's over elkaar heen.