Volledig scherm
Spoedreparatie aan knooppunt Hooipolder. © Rijkswaterstaat

Spoedreparatie bij knooppunt Hooipolder: A59 vanuit Breda niet bereikbaar

GEERTUIDENBERG - Rijkswaterstaat doet maandagavond een spoedreparatie aan de weg bij knooppunt Hooipolder. Er waren al werkzaamheden gepland, maar door de spoedreparatie is een extra weg dicht.

Verkeer van de A27 uit Breda kan tot middernacht niet de A59 op. Wie toch die kant op moet kan volgens Rijkswaterstaat het beste doorrijden en bij de eerste afrit omdraaien. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Enquête: Geertruidenberg wil burgemeester voor 'gewone’ mensen

    Enquête: Geertrui­den­berg wil burgemees­ter voor 'gewone’ mensen

    GEERTRUIDENBERG/RAAMSDONKSVEER - Een burgemeester die ervaring heeft als bestuurder is belangrijker dan het hebben van een groot netwerk. Dat vinden repectievelijk 58 en 19 procent van de inwoners van Geertruidenberg. Uiteraard moet het een mensenmens zijn, maar dan wel een 'gewone’ mensen-mens. Ervaring met de ‘gewone’ mens en ‘denken als de normale mensen’ vinden de burgers van Geertruidenberg heel belangrijk. Dat blijkt uit de resultaten van de online enquête waarop zij hun voorkeuren voor de nieuwe burgemeester konden aangeven.