Volledig scherm
Foto van Duco Wijma vast in de file op A27 richting Breda © Foto Twitter @Duco2005

Snelweg A27 weer vrijgegeven na ongeluk met meerdere auto's en vrachtwagen

UpdateBREDA - De dinsdagochtendspits richting het zuiden verliep problematisch na een ongeval op de A27 bij Breda.

De snelweg was afgesloten tussen knooppunt Hooipolder en Breda-Noord tot half twaalf na een ongeluk met meerdere auto's en een vrachtwagen. Het ingesloten verkeer op de afsluiting werd omgeleid via Oosterhout

Er ontstonden flinke files, onder anderen vanaf Gorinchem stond het verkeer 8 kilometer stil. Omrijden via Gorinchem en Rotterdam (A15, A16) en de A27 zoveel mogelijk mijden waren adviezen van ANWB en VID.

De snelweg werd na bergen van de voertuigen en het onderzoek om half twaalf  vrijgegeven volgens Rijkswaterstaat.

Volledig scherm
Snelweg A27 afgesloten richting Breda na ongeluk met vrachtwagen. © Kaart Anwb.nl/verkeer
  1. De carnavalsbubbel

    De carnavalsbubbel

    Fanatieke carnavalsvierders kennen het gevoel: de carnavalsbubbel. Vanaf 11-11 leef je als wagenbouwer, lid van de raad van elf of sauwelaar in een soort gescheiden wereld. Elk minuut vrije tijd staat in het teken van het leutfeest. Je ademt, leeft en vreet carnaval. Totdat plots op Aswoensdag die bubbel keihard doorgeprikt wordt. Ineens is de prins met de raad van elf niet meer het uithangbord van je stad of dorp. Al zou een plaats als Oosterhout beter af zijn als prins Mienus blijvend aan het roer is in plaats van de gemeenteraad.
  2. Joris van Gool doet in fotofinish op NK 60m indoor mee met grote mannen Garia en Martina

    Joris van Gool doet in fotofinish op NK 60m indoor mee met grote mannen Garia en Martina

    Joris van Gool was zaterdagmiddag in Apeldoorn akelig dichtbij dé sensatie op het NK indoor. In de finale van de 60 meter kregen Christopher Garia en Churandy Martina de 19-jarige atleet uit Rijen pas op de streep te pakken. Alle ieders naam verscheen de eindtijd van 6.70. De fotofinish moest er daarom aan te pas komen in welke volgde ze op het podium mochten. Achter Garia en Martina restte voor Van Gool 'slechts' de derde plaats.