Volledig scherm
Het evenement Sixties in the Garden in Gilze trekt jaarlijks enkele honderden toeschouwers. © Foto Siertuin Den Overkaent

Sixties in the Garden
in siertuin Den Overkaent

GILZE - Een muziekfestijn in een mooie tuin van 8000 m2. En dat gecombineerd met een hele middag live muziek. Dat is Sixties in the Garden, een initiatief van Henk Goeiers van siertuin Den Overkaent.  Op zondag 12 augustus is het weer zover. 

Dat de siertuin Den Overkaent prettig is om te vertoeven is wijd en zijd bekend. Voeg daar een reeks muziekoptredens bij en je hebt een aardige dagbestemming. Henk Goeijers heeft weer een aantal bands gecontracteerd die muziek uit eind jaren vijftig en begin jaren zestig spelen. Clif Richard, Elvis Presley, The Shadows, Everly Brothers en vele anderen. 

Oude bekenden

Behalve een dagje muziek en rust is Sixties in the Garden ook een kans om oude bekenden te ontmoeten onder het genot van een drankje. De muziek begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De bands die optreden zijn The Jumping Whirlwinds uit Eindhoven, Houston Alley uit omgeving Oosterhout en de Hilson Brothers, die muziek van de Everly Brothers spelen. De entree bedraagt 7,50 euro.

Goede Doelen

Daarbij gaat een deel van de opbrengst naar twee goede doelen. De stichting Tess zet zich al jaren in voor kinderen die geholpen kunnen worden met dolfijn-therapie. Nieuw is de bijdrage aan de stichting Verwen Event. Deze biedt kinderen met een functiebeperking en hun ouders gratis een compleet georganiseerd weekend in een vakantiepark.  De siertuin zelf is dagelijks open van 9.00 tot 19.00 uur, entree 3 euro.