OOSTERHOUT - Om de pui van café de Kloek te stutten tijdens de storm Ciara is vorige week een shovel geplaatst. De shovel is vandaag verwijderd.
Volledig scherm
OOSTERHOUT - Om de pui van café de Kloek te stutten tijdens de storm Ciara is vorige week een shovel geplaatst. De shovel is vandaag verwijderd. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Shovel weggehaald bij café de Kloek

OOSTERHOUT - Bij café De Kloek aan de Leijsenhoek in Oosterhout wordt vandaag de shovel, die tegen de voorgevel geplaatst was, verwijderd. 

  1. Dj's zwoegen de festivalloze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenvaller, maar ook een mentale’
    PREMIUM

    Dj's zwoegen de festivallo­ze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenval­ler, maar ook een mentale’

    De festivalzomer is voor dj's bij uitstek de belangrijkste periode van het jaar. Met meerdere shows per week in binnen- en buitenland is het niet alleen het uitgelezen moment om te zien hoe het publiek reageert op nieuwe muziek, het is ook de periode waarin gouden bergen verdiend worden. Hoe anders is dat dit jaar. Nagenoeg alle festivals zijn afgelast en veel dj's zwoegen voor hun inkomsten, die ze door de coronacrisis steeds verder zien teruglopen. Wanneer ze weer aan de bak kunnen, weet niemand: ,,Ik ga er niet vanuit dat alles snel weer normaal zal zijn, ook economisch niet.”