Volledig scherm
PREMIUM
De Seterse Hoeve. © Sjoerd Marcelissen

Seterse Hoeve gaat opnieuw open: ‘We willen het hier weer tof maken’

OOSTERHOUT - De Seterse Hoeve gaat waarschijnlijk in maart opnieuw open.  Voor de prominente horecazaak in de bossen bij Oosterhout zijn nieuwe exploitanten gevonden. ,,We willen het hier weer tof maken, een plek waar het goed en betaalbaar eten is”, zegt Rob Reijnen namens de nieuwe uitbaters.

De Seterse Hoeve staat sinds enkele maanden leeg nadat de vorige uitbaters het faillissement hadden aangevraagd. Via de curator is een akkoord gesloten met nieuwe exploitanten: Reijnen, Dolf Colen, Mark Storms en Pim Hamburg. 

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?