De typerende seniorenhuizen aan de Antonettahoeve in Raamsdonksveer blijven behouden dankzij een fusie met van de Antonettastichting en Thuisvester. Ze worden opgeknapt of er komt nieuwbouw.
Volledig scherm
De typerende seniorenhuizen aan de Antonettahoeve in Raamsdonksveer blijven behouden dankzij een fusie met van de Antonettastichting en Thuisvester. Ze worden opgeknapt of er komt nieuwbouw. © Pix4Profs / Johan Wouters

Seniorenwoningen van Antonetta ‘gered’ door fusie met Thuisvester

RAAMSDONKSVEER – De kleine seniorenwoningen, zoals hier aan de Antonettahoeve en op andere plekken in Raamsdonksveer en Raamsdonk, blijven behouden voor mensen met een kleine portemonnee. Hiervoor is de Antonetta Stichting een fusie aangegaan met grote partner Thuisvester.

  1. De naam van Theo van der Westerlaken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam
    PREMIUM
    COLUMN

    De naam van Theo van der Westerla­ken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam

    In een Bredaas hospice is Theo van der Westerlaken aan zijn laatste ronde begonnen. De afgelopen week kreeg de bescheiden, maar o zo grote man achter de Acht van Chaam nog drie onderscheidingen uitgereikt. Waaronder het niet alledaagse Gouden Wiel van de KNWU. 'Waarom niet eerder?', is het gevoel dat velen bekruipt. Zoals de wereld nu pas die 'mooie, lieve' wereldkampioene Lara van Ruijven leert kennen. Haar dood haalt haar uit de schaduw van de Sjinkie's en Suzanne's van het shorttrack.