De kinderen van basisschool de Wilsdonck in Raamsdonksveer verhuizen, als het goed is, in het schooljaar '23/'24 naar een nieuw schoolgebouw nabij sporthal Parkzicht verderop in Raamsdonksveer. Daarin wordt ook De Vonder gehuisvest.
Volledig scherm
PREMIUM
De kinderen van basisschool de Wilsdonck in Raamsdonksveer verhuizen, als het goed is, in het schooljaar '23/'24 naar een nieuw schoolgebouw nabij sporthal Parkzicht verderop in Raamsdonksveer. Daarin wordt ook De Vonder gehuisvest. © Pix4Profs/René Schotanus

Schoolbestuurder waarschuwt: ‘Nieuwbouw Wilsdonck/Vonder wordt fors duurder’

RAAMSDONKSVEER - De 5,9 miljoen euro die nu is uitgetrokken voor de nieuwbouw van fusieschool de Wilsdonck/Vonder bij sporthal Parkzicht zou wel eens veel te laag kunnen zijn. Die waarschuwing gaf bestuursvoorzitter Peter Hendrix af aan de gemeenteraad van Geertruidenberg. 

  1. Van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbericht: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’
    PREMIUM

    Van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbe­richt: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’

    Pierre van Hooijdonk heeft een excuusmail ontvangen van degene die een racistisch bericht over hem op Instagram heeft gepost. Die had hij naar sc Heerenveen gestuurd, die de mail bij de oud-voetballer heeft bezorgd. ,,Maar dat vind ik te makkelijk. Dit is mosterd na de maaltijd, en ook vanachter het toetsenbord. Als je een vent bent, stap dan in de auto en kom naar me toe.”
    Breda