Volledig scherm
© ANP

Schennispleger Raamsdonksveer verhoord en krijgt gebiedsverbod

RAAMSDONKSVEER - De man die verdacht wordt van schennispleging in Raamsdonksveer is gevonden en verhoord door de politie. De man zal zich voor de rechter moeten verantwoorden en mag voorlopig niet in de buurt van de school komen. 

Een politiewoordvoerder laat desgevraagd weten dat de man niet uit de gemeente Geertruidenberg komt.  De verdachte zou afgelopen maandag schennis hebben gepleegd in de omgeving van basisschool De Vonder. De man zou zich hebben betast in een auto. 

Een getuige had het kenteken genoteerd en zodoende kon de politie de man opsporen. De man is niet aangehouden, hij meldde zich op verzoek van de politie op het bureau. Wel heeft hij een gebiedsverbod gekregen van de gemeente, de man mag niet meer in de buurt van de basisschool komen.

  1. Brieven, opinies, meningen: zo gaat de opinieredacteur te werk
    Achter het verhaal

    Brieven, opinies, meningen: zo gaat de opiniere­dac­teur te werk

    Meerdere keren per dag krijgt eindredacteur Susanne den Boer, die onder meer verantwoordelijk is voor de Meningenpagina’s in BN DeStem, mail binnen van betrokken lezers. Ze gaan vaak in op actuele kwesties. Of over hoe de krant het nieuws brengt. Een selectie van deze hersenspinsels is op woensdag en/of zaterdag te lezen in de brievenrubriek. ,,Die betrokkenheid is fijn. Het houdt ons als redactie scherp.”