GEERTRUIDENBERG Bestuursleden Gerard Leeuw en Marco Verbrugge omarmen het idee om theater en bioscoop van Schattelijn naar de Geertruidskerk te verplaatsen. Achter de glazen pui zou het theater kunnen komen; indien niet groot genoeg kan de pui zover naar voren worden geplaatst worden zodat de twee mannen ineens in de filmzaal zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
GEERTRUIDENBERG Bestuursleden Gerard Leeuw en Marco Verbrugge omarmen het idee om theater en bioscoop van Schattelijn naar de Geertruidskerk te verplaatsen. Achter de glazen pui zou het theater kunnen komen; indien niet groot genoeg kan de pui zover naar voren worden geplaatst worden zodat de twee mannen ineens in de filmzaal zitten. © Pix4Profs/Jan Stads

Schattelijn naar kerk: ‘De bioscoopstoelen hebben we al!’

GEERTRUIDENBERG - De tijd is er rijp voor. Nu Geertruidenberg in een financiële crisis verkeert trekken de makers van een bijna vergeten rapport aan de bel. Waarom De Schattelijn niet verkopen en verhuizen naar de kerk? Een theater in de kerk. En een bioscoop. ,,Ze passen er prima in", stellen Marco Verbrugge, de voorzitter van de Stichting Behoud Geertruidskerk en penningmeester Gerard Leeuw. 

  1. Ernst Kuipers over coronacijfers: 'Daling ziekenhuisopnames zet verder door'
    Play

    Ernst Kuipers over coronacij­fers: 'Daling ziekenhuis­op­na­mes zet verder door'

  2. Mark Rutte: 'Ik heb zin om met een nieuwe ploeg aan de slag te gaan'
    Play

    Mark Rutte: 'Ik heb zin om met een nieuwe ploeg aan de slag te gaan'