Volledig scherm
De Saradag in Made is een traditie. Na de verwelkoming gaan de gouden dames eerst naar het Sarabeeld bij De Mayboom. © Archief BN DeStem/Johan Wouters

Saradag in Made gaat niet door: te weinig vrouwen

MADE - De Saradag die dit jaar gepland stond op zaterdag 13 april gaat niet door. Er zijn te weinig inschrijvingen. Dat heeft het bestuur van de Sara Stichting bekend gemaakt. 

,,Wij zijn van plan om volgend jaar op zaterdag 18 april 2020 de volgende Saradag te organiseren”, schrijft het bestuur in een persbericht, ,,en wel voor dames uit het geboortejaar 1969 en 1970. Ons streven is om dan voortaan om de twee jaar een fijne en gezellige dag te organiseren.”

De vrouwen die zich hebben ingeschreven en al betaald hebben voor dit jaar krijgen zo spoedig mogelijk het bedrag teruggestort, meldt het bestuur. ,,Wij bedanken  al onze sponsoren en hopen dat wij volgend jaar alsnog een beroep op hun vrijgevigheid kunnen doen.De hele gang van zaken spijt ons verschrikkelijk en we hopen volgend jaar de dames die wij nu moeten teleurstellen te mogen verwelkomen om er samen met de dames uit 1970 een hele gezellige en feestelijke dag van te maken.”