Volledig scherm
De vestiging in Zierikzee. © Saman groep

Saman Groep verhuist van Oosterhout naar Breda

OOSTERHOUT - De Saman Groep verhuist met  het verkoopkantoor van Oosterhout naar Breda. In Oosterhout zit het installatiebedrijf op bedrijventerrein Tricorp. De nieuwe vestiging is aan de Neerloopweg, in het westen van Breda.

Verduurzamen woningen

,,Vanaf 1 februari is een team van zes collega's actief vanuit Breda, we verwachten dat eind dit jaar het team uit twintig medewerkers bestaat”, laat directeur Daniël Lodders in een persverklaring weten. ,,Sinds april 2019 zijn we actief in Oosterhout en ervaren we een sterke groei in de regio. In de praktijk merken we de behoefte aan een installateur die helpt met het verduurzamen van woningen of bedrijfspanden. Met deze verhuizing zijn we beter bereikbaar en hebben we, naast de kantoorruimte, ook magazijnruimte voor onze installaties.”

200 werknemers

De Saman Groep kent een hoofdkantoor in Zierikzee en richt zich op duurzame energie voor Zuidwest-Nederland. De vestiging in Oosterhout gold als tweede vestiging. Dat wordt nu dus Breda. Het bedrijf werd opgericht in 1921 en telt ongeveer tweehonderd werknemers. 

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?