Ontmoetingscentrum in Raamsdonk.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontmoetingscentrum in Raamsdonk. © Sjoerd Marcelissen

Ronald Broeders gaat horeca Ontmoetingscentrum runnen

RAAMSDONK - Ronald Broeders gaat de komende jaren de horeca in het Ontmoetingscentrum exploiteren. Op termijn wil hij er een brasserie gecombineerd met een klein zalencentrum runnen. 

De afgelopen maanden draaide Broeders met zijn bedrijf RBM Culinair al proef in het dorpshart van Raamsdonk. Nu is er een definitieve overeenkomst met de Stichting Ontmoetingscentrum, eigenaar van het gebouw. Het horecadeel heet De Zeven Zusters. Een verwijzing naar het verleden: begin 20e eeuw heette het pand nog Adrianusklooster. “Zeven zusters namen toen hun intrek“, verklaart Broeders. “We willen nog veel meer van de kloosterhistorie terugbrengen.“

  1. Aanbesteding valt duurder uit, verbouwing cultureel centrum De Boodschap in Rijen vertraagd
    PREMIUM

    Aanbeste­ding valt duurder uit, verbouwing cultureel centrum De Boodschap in Rijen ver­traagd

    RIJEN - De verbouwing van Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen loopt vertraging op. De aanbesteding van de plannen is fors duurder uitgevallen dan eerder ingeschat. Reden dat betrokken partijen (gebouwbeheerder CCGR, gemeente en Theek 5) opnieuw om de tafel gaan om een alternatief te ontwikkelen. Dat blijkt uit een memo dat het college van B en W aan de gemeenteraad heeft gestuurd.