Ontmoetingscentrum in Raamsdonk.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontmoetingscentrum in Raamsdonk. © Sjoerd Marcelissen

Ronald Broeders gaat horeca Ontmoetingscentrum runnen

RAAMSDONK - Ronald Broeders gaat de komende jaren de horeca in het Ontmoetingscentrum exploiteren. Op termijn wil hij er een brasserie gecombineerd met een klein zalencentrum runnen. 

De afgelopen maanden draaide Broeders met zijn bedrijf RBM Culinair al proef in het dorpshart van Raamsdonk. Nu is er een definitieve overeenkomst met de Stichting Ontmoetingscentrum, eigenaar van het gebouw. Het horecadeel heet De Zeven Zusters. Een verwijzing naar het verleden: begin 20e eeuw heette het pand nog Adrianusklooster. “Zeven zusters namen toen hun intrek“, verklaart Broeders. “We willen nog veel meer van de kloosterhistorie terugbrengen.“

  1. Tevredenheid over meevallen tekort gemeente Dongen

    Tevreden­heid over meevallen tekort gemeente Dongen

    DONGEN - “We zijn op tijd begonnen met ombuigingen, anders had het tekort op kunnen lopen tot drie miljoen”, zegt de Dongense wethouder René Jansen. Gisteren presenteerde hij de jaarcijfers over 2019. “Als ik zie waar we vandaan komen, kan ik alleen maar tevreden zijn. We hebben een olietanker bij wijze van spreken een slag laten draaien. We hadden zelfs de begroting in balans kunnen hebben. Maar de pensioenregeling voor politieke ambtsdragers en het sociaal domein bleken onvoorspelbare grootheden te zijn. Toch zijn we ons niet rot geschrokken.”