Rob Huijs is een van de mensen verantwoordelijk voor het onderhoud van de MTB routes in de bossen tussen Oosterhout en Dorst. Door de grote drukte, zowel qua mountainbikers als qua wandelaars, is er extra aandacht voor de veiligheid. Door in de bochten de begroeiing laag te houden en op kruisende paden rode paaltjes te plaatsen die waarschuwen voor de routes moeten gevaarlijke situaties voorkomen worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Huijs is een van de mensen verantwoordelijk voor het onderhoud van de MTB routes in de bossen tussen Oosterhout en Dorst. Door de grote drukte, zowel qua mountainbikers als qua wandelaars, is er extra aandacht voor de veiligheid. Door in de bochten de begroeiing laag te houden en op kruisende paden rode paaltjes te plaatsen die waarschuwen voor de routes moeten gevaarlijke situaties voorkomen worden. © Pix4Profs / Johan Wouters

Rode paaltjes moeten voor rust zorgen op ‘ernstig druk’ mountainbikeparcours

OOSTERHOUT - Het gemor en geklaag over de drukte in de bossen neemt toe. En dat merken ze op het mountainbikeparcours in de bossen bij Oosterhout. ,,Wij vragen wat meer begrip voor elkaar.” MTB Track Oosterhout neemt extra maatregelen: paaltjes met opvallende markering.