Onder het toeziend oog van wethouder René Jansen worden de robotmaaiers bij VV Dongen getoond. Achter het ronde blad zitten enkele scherpe mesjes die het gras op de millimeter nauwkeurig korten.
Volledig scherm
Onder het toeziend oog van wethouder René Jansen worden de robotmaaiers bij VV Dongen getoond. Achter het ronde blad zitten enkele scherpe mesjes die het gras op de millimeter nauwkeurig korten. © Pix4Profs-Ron Magielse

Robotmaaiers geven VV Dongen een ‘topveld’

DONGEN - Vergeet het kunstgras maar. Ook zonder rubber korrels en synthetische vezels kan het voetbalgras groener dan groen zijn. De robotmaaiers van VV Dongen bewijzen het.

 1. Aantal herriemeldingen in Brabant flink gestegen sinds corona

  Aantal herriemel­din­gen in Brabant flink gestegen sinds corona

  Sinds de start van de coronacrisis heeft een groot deel van Nederland nog nooit zo vaak de binnenkant van zijn huis gezien als nu. Met thuiswerken als norm, horecagelegenheden die de deuren gesloten moeten houden en het beperken van sociale contacten, komt men een stuk minder buiten dan voorheen. Gevolg: meer klachten over geluidsoverlast. In West-Brabant is vooral in Breda, Roosendaal, Oosterhout en Geertruidenberg het aantal herriemeldingen flink gestegen.
 1. Tamar gaat op avontuur met kameel Einstein: 'Heel Nederland wordt blij van hem'
  Play

  Tamar gaat op avontuur met kameel Einstein: 'Heel Nederland wordt blij van hem'

 2. Drakenfontein weer terug in Den Bosch: 'Mooi dat je met iets historisch bezig kunt zijn'
  Play

  Drakenfon­tein weer terug in Den Bosch: 'Mooi dat je met iets historisch bezig kunt zijn'