Volledig scherm
ANP Kippa

Rob van Daal zingt 'Oh Sylvana' in discotheek Oscars in Raamsdonksveer

RAAMSDONKSVEER - Zanger Rob van Daal brengt komende zondag zijn omstreden carnavalslied 'Oh Sylvana' ten gehore in Club Oscars in Raamsdonksveer.

De Etten-Leurse zanger staat dan op het podium tijdens een middag waar zo'n 50 Nederlandstalige artiesten acte de présence geven in het kader van opnamen voor het programma Toppers van Oranje.

Onder hen ook Wolter Kroes, Frans Duijts, John de Bever, Vinzzent, Wesly Bronkhorst, Frank Verkooyen, Ronnie Tober, Jacques Herb, Henk Wijngaard en Grad Damen.

Tijdens de tv opnamen zullen in totaal 6 afleveringen worden opgenomen, inclusief een kerstshow en de oudjaarsavondshow.

Het muziekfeest begint om 14.00 uur. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn hier te koop. Aan de deur is de prijs 12,50 euro.

  1. Brons voor Geertruidenberg bij verkiezing groenste gemeente van Nederland

    Brons voor Geertruidenberg bij verkiezing groenste gemeente van Nederland

    GEERTRUIDENBERG - Geertruidenberg is derde geworden bij de verkiezing van groenste gemeente van Nederland. In de categorie dorpen/kleine steden werd de vestingstad afgetroefd door winnaar Lisse en het Zuid-Limburgse Voerendaal. Zo is woensdag bekend geworden op de Nationale Groendag in Krimpen aan den IJssel. Geertruidenberg behoorde tot een shortlist met drie genomineerden. Eerder kregen alle juryleden een rondleiding door Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg.