Volledig scherm
Oplegger in de sloot naast A59 bij Raamsdonksveer © MaricMedia/Tom van der Put

Remmen blokkeren: bestuurder stuurt oplegger de sloot in naast A59 bij Raamsdonksveer

RAAMSDONKSVEER - Een trailer met daarop een auto van Rijkswaterstaat is woensdagmiddag rond 13.30 uur in de sloot terechtgekomen naast de A59 bij Raamsdonksveer. 

Dat gebeurde zeer waarschijnlijk omdat de remmen van de wagen het niet meer deden. De bestuurder van de oplegger besloot daarom de sloot in te sturen omdat hij voor zich al een file zag ontstaan. 

Er raakte niemand gewond bij het ongeluk. De oplegger vervoerde een wagen van Rijkswaterstaat die beschadigd is aan de achterkant. De oorzaak daarvan is niet bekend.

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.