Het vakantiehuisje bij Hooge Zwaluwe.
Volledig scherm
Het vakantiehuisje bij Hooge Zwaluwe.

Rechtbank: viermaal geen straf voor dubbele drugsmoord in vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe

videoBREDA – De rechtbank in Breda heeft woensdag geen straf opgelegd voor de doodslag op de Amsterdamse No Surrender-captain Brian Dalfour en Muljaim Nadzak. De vier verdachte Belgen handelden uit zelfverdediging toen ze de twee doodschoten, oordeelde de rechtbank.

 1. OM krijgt zware kluif aan rechtszaak over dubbele moord in Hooge Zwaluwe
  Play
  PREMIUM
  video

  OM krijgt zware kluif aan rechtszaak over dubbele moord in Hooge Zwaluwe

  BREDA/HOOGE ZWALUWE - Het Openbaar Ministerie lijkt de handen vol te krijgen aan de rechtszaak rond de dubbele drugsmoord in het vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe in 2015. Woensdag begint in Breda de behandeling, waarvoor tien zittingsdagen zijn uitgetrokken. De grote vraag is of officier van justitie Paul Emmen na vier jaar onderzoek het onomstotelijk bewijs voor moord of doodslag op tafel kan leggen.
 2. ‘Criminelen gebruikten nepdrugs in dijkhuisje’ bij dubbele drugsmoord Hooge Zwaluwe
  video

  ‘Criminelen gebruikten nepdrugs in dijkhuisje’ bij dubbele drugsmoord Hooge Zwaluwe

  HOOGE ZWALUWE/BREDA - Onder strenge veiligheidsmaatregelen is in de rechtbank in Breda begonnen aan de strafzaak over de dubbele drugsmoord in het vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe in 2015. Er bleef nog veel onduidelijk. Verdachte Roy O. werd verhoord, het is nog steeds de grote vraag wat hij tussen 10.58 en 11.49 uur heeft gedaan in het huisje. Hij zou drugs hebben weggehaald, maar in de rechtbank bleek vandaag dat er alleen nepcoke in het huisje aanwezig was.