Volledig scherm
Het Rabokantoor aan de Wilhelminalaan in Raamsdonksveer. © Google Streetview

Rabobank sluit kantoren in Made en Raamsdonksveer

MADE/RAAMSDONKSVEER - Per 1 juli 2019 sluiten de kantoren van Rabobank Amerstreek in Made en Raamsdonksveer. Reden zijn de fors gedaalde bezoekersaantallen op het kantoor aan de Wilhelminalaan en het servicepunt aan de Middelmeede. 

Klanten regelen tegenwoordig bankzaken gemakkelijk zelf via internet of de mobiel bankieren-app, wat minder fysiek bezoek in de kantoren oplevert.

In Made blijven de geldautomaat en de seal-bag automaat op dezelfde plek aanwezig, ook nadat het servicepunt wordt gesloten. De sealbag- en geldautomaten aan de buitenkant van het kantoor in Raamsdonksveer blijven ook. De binnenautomaten verdwijnen in Raamsdonksveer wel. Klanten kunnen voor het storten van geld na 1 juli terecht op het Arendsplein in Oosterhout.

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.