Volledig scherm

Raamsdonksveer: sporthal Parkzicht zeker tot zomer open

RAAMSDONKSVEER - Sporthal Parkzicht blijft zeker tot de zomer in de huidige vorm bestaan. Dat bevestigt zowel exploitant René van Dieren als de gemeente Geertruidenberg. B en W hebben het contract met Van Dieren verlengd tot 30 juni 2017.

De gemeente heeft Parkzicht onlangs voor 275.000 euro overgenomen van WSG. Alleen moet de politiek nog een knoop doorhakken over de toekomstige bestemming van de sporthal in Raamsdonksveer. De periode tot de zomer kunnen clubs er blijven sporten. Ook geeft de gemeente zich tot uiterlijk 30 juni om een besluit te nemen. Tot nog toe lijkt renovatie met behoud van de sportfunctie het meest reëel, maar ook woningbouw kan een optie zijn.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

  1. Wethouder Mark Vissers mag niet meer namens SP spreken: 'Ze gedragen zich als kleuters'

    Wethouder Mark Vissers mag niet meer namens SP spreken: 'Ze gedragen zich als kleuters'

    OOSTERHOUT - SP-wethouder Mark Vissers mag, ook al is het nog maar voor vier maanden, niet meer namens de partij spreken. Daarnaast moeten drie van de vier SP-raadsleden in Oosterhout, die samen met Vissers een eigen partij willen beginnen, onmiddellijk hun zetel inleveren. Dat heeft de ledenvergadering van de Oosterhoutse SP vorige week besloten. Vissers is boos: ,,Ze gedragen zich bij de SP als een stel kleuters."