Oosterhout - Ook activiteiten in Floraliapark voor de wijk en de rest van Oosterhout slaan aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Oosterhout - Ook activiteiten in Floraliapark voor de wijk en de rest van Oosterhout slaan aan. © Pix4Profs / Johan Wouters

Raad vol lof over project Floraliapark Oosterhout

OOSTERHOUT - De nieuwe aanpak van dagbesteding en begeleiding in het Floraliapark wordt een vast onderdeel van het Wmo-aanbod in Oosterhout. De gemeenteraad is vol lof over het project.

 1. Ondanks twijfels bewijst Twins dat de jeugd de toekomst heeft: ‘Iedereen ging zich ermee bemoeien’

  Ondanks twijfels bewijst Twins dat de jeugd de toekomst heeft: ‘Iedereen ging zich ermee bemoeien’

  Kan Twins successen boeken als het met veel meer eigen jeugd gaat spelen? Het was een van de vragen die kleefde aan de ommekeer die de club voorafgaand aan dit seizoen maakte. Voorlopig lijkt het antwoord ‘ja’. De Oosterhouters stevenen in de reguliere competitie af op een plek bij de top 4 (een play-offplek), maar dan moet er nog wel twee keer gewonnen worden van RCH deze week.
  Oosterhout
 2. Geschokte reacties op onderzoek naar misstanden asieltieners: ‘Maak een noodwet’
  PREMIUM

  Geschokte reacties op onderzoek naar misstanden asieltie­ners: ‘Maak een noodwet’

  DEN HAAG/OOSTERHOUT - Schrijnend, onacceptabel en schokkend. Zo noemen Tweede Kamerleden de situatie van kinderen en jongeren in de noodopvang na het lezen van het onderzoek van deze site. Daaruit blijkt dat jonge asielzoekers zich extreem onveilig en verwaarloosd voelen en kwamen meer misstanden aan het licht. De Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen Conny Rijken ,,De eerste reactie is: schrikken. De tweede reactie is: alwéér?!”
  Oosterhout