De bibliotheek in cultureel centrum De Boodschap aan de Nassaulaan in Rijen wordt flink verbouwd en wordt deels verplaatst van achterin naar vooraan in het gebouw.
Volledig scherm
De bibliotheek in cultureel centrum De Boodschap aan de Nassaulaan in Rijen wordt flink verbouwd en wordt deels verplaatst van achterin naar vooraan in het gebouw. © Foto Google Streetview

Raad vindt nieuwe bieb Rijen een dure huiskamer

Rijen - Een ruime meerderheid van de gemeenteraad ging maandagavond akkoord met de verbouwing van de bibliotheek Theek5 en Cultureel Centrum Gilze en Rijen De Boodschap. Veelal morrend en sputterend over de hoge kosten en hoeveel tijd de voorbereidingen hadden gekost. Maar met de belofte van meer bezoekers en de creatie van een nieuwe huiskamer, stemden, op de VVD na, alle fracties voor.  

  1. Sydney van Hooijdonk vanavond tegenover vader Pierre: ‘Ik denk wel dat hij hoopt dat ik ga scoren’
    NAC - Heerenveen

    Sydney van Hooijdonk vanavond tegenover vader Pierre: ‘Ik denk wel dat hij hoopt dat ik ga scoren’

    Sydney van Hooijdonk voetbalt vanavond in het toernooi om de TOTO KNVB Beker met SC Heerenveen tegen NAC, de club waar hij in de jeugdopleiding speelde en drie jaar deel uitmaakte van de hoofdselectie. In Breda treft hij zijn vader, voormalig international Pierre van Hooijdonk, die momenteel als lid van de raad van commissarissen het technisch beleid bewaakt bij de eerstedivisionist.