Raamsdonksveer - Na het vertrek van wethouder John van Vugt kwamen op 6 juli de fractieleiders voor de eerste keer weer bijeen in de raadszaal. Burgemeester Marian Witte (geheel links) luistert met griffier Karen Millenaar naar de uitleg van fractievoorzitter Bert van den Kieboom van de partij Lokaal Plus (op de rug gezien). Albert Smit van partij Keerpunt '74 luistert toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Raamsdonksveer - Na het vertrek van wethouder John van Vugt kwamen op 6 juli de fractieleiders voor de eerste keer weer bijeen in de raadszaal. Burgemeester Marian Witte (geheel links) luistert met griffier Karen Millenaar naar de uitleg van fractievoorzitter Bert van den Kieboom van de partij Lokaal Plus (op de rug gezien). Albert Smit van partij Keerpunt '74 luistert toe. © Pix4Profs / Johan Wouters

Politieke puinhoop Geertruidenberg niet zomaar opgelost: 'Karakters kun je niet veranderen’

RAAMSDONKSVEER - De politieke puinhoop in Geertruidenberg is na de zomer nog niet opgelost. De belangrijkste vragen zijn nog altijd onbeantwoord: wie nemen plaats in de coalitie en hoe kan een coach de boel weer aan de praat krijgen?