Volledig scherm
Foto Marcel van Dorst – MaRicMedia

Politie verspreidt herkenbare beelden overvallers tankstation Oosterhout

OOSTERHOUT - De politie heeft maandag via het programma Hart van Nederland beelden vrijgegeven van twee jongemannen die twee maanden geleden een tankstation in Oosterhout overvielen.

Eerder werden geblurde beelden getoond met een oproep aan de daders zich te melden. Dat leverde geen of onvoldoende resultaat op, waarna de beelden nu ongeblurd worden verspreid.

De twee daders bedreigden op 17 juni 2016 rond 21.00 uur een medewerkster met een mes. Het tweetal ging er zonder buit vandoor en vluchtte in de richting van de Rozenstraat.

Het zou gaan om twee lichtgetinte mannen van onder de 20 jaar, rond de 1.75 meter lang. Wie een of twee daders herkent wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Volledig scherm
  1. Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geertruidenbergse politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    Verbazing over terugkeer Albert Smit in Geer­trui­den­berg­se politiek: 'Kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?'

    GEERTRUIDENBERG - De Geertruidenbergse politiek reageert met verbazing en verrassing op de terugkeer van Albert Smit. Maandag maakte Keerpunt'74 bekend dat Smit lijsttrekker wordt voor die partij. "Ik heb tegen Joop Heesters (partij-icoon, red.) gezegd: hoe kun je dit doen als je het woord integriteit met hoofdletters schrijft?", zegt Jan van Brummelen, fractievoorzitter van Lokaal+. "De kiezer bepaalt, de kiezer heeft gelijk. Maar kiest men voor iemand die niet betrouwbaar is?"