Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Politie onderzoekt gewelddadige overval in Rijen

RIJEN - Een bewoonster aan de Kuyperstraat in Rijen is dinsdagavond slachtoffer geworden van een brute overval. Drie mannen drongen haar huis binnen en dwongen de vrouw geld af te staan.

Rond 20.00 uur werd de voordeur van het huis van de vrouw geforceerd, waarna ze door drie mannen in de keuken werd gedwongen om geld af te staan, terwijl ze door één vastgepakt was. Nadat de vrouw een geldbedrag afstond, sloegen de drie mannen op de vlucht richting het Brabantpark.

Een zoon van de vrouw zette de achtervolging in, waardoor hij nog in gevecht raakte met, volgens hem, de kleinste man van het drietal. De verdachte wist zich tijdens het gevecht los te rukken en vluchtte met ontbloot bovenlichaam.

De politie heeft nog geen verdachte op te kunnen pakken en roept getuigen op om zich (anoniem) te melden.

  1. West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    BREDA - De krapte op de arbeidsmarkt neemt sterk toe. Dat blijkt uit cijfers van het UWV in West-Brabant. Het aantal WW-uitkeringen daalde in een jaar tijd met 17 procent. Volgens het UWV blijft de groeiende vraag naar personeel niet langer beperkt tot de ict- en technische beroepen, maar komen daar tal van andere beroepen bij. Er is ook een alsmaar grotere vraag naar hoveniers, koks, schoonmakers, horecamedewerkers, bus- en vrachtwagenchauffeurs.