stockadr politie
Volledig scherm
stockadr politie © Getty Images/iStockphoto

Politie en hockeyclub houden grote zoekactie naar al week vermiste Oosterhoutse vader (53)

OOSTERHOUT - De politie en leden van hockeyclub De Warande beginnen zondagochtend een grote zoekactie naar een vermiste Oosterhoutse hockeyvader. Zo kondigt de vereniging op Facebook aan. De Oosterhouter is al een week vermist. 

De man is lid van het klusteam en vader van twee jeugdleden. De zoekactie begint om 10.00 uur bij pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout. ,,Het is het natuurgebied dat het dichtste bij zijn huis is”, verklaart de politiewoordvoerder. 

Hij is zondag 13 oktober tussen 9.00 en 10.00 uur voor het laatst gezien bij zijn woning in Oosterhout.

Onduidelijk is wat er met hem is gebeurd. ,,Er is geen enkel spoor naar waar hij is.” De politie houdt rekening met diverse scenario's. 

  1. Tevredenheid over meevallen tekort gemeente Dongen

    Tevreden­heid over meevallen tekort gemeente Dongen

    DONGEN - “We zijn op tijd begonnen met ombuigingen, anders had het tekort op kunnen lopen tot drie miljoen”, zegt de Dongense wethouder René Jansen. Gisteren presenteerde hij de jaarcijfers over 2019. “Als ik zie waar we vandaan komen, kan ik alleen maar tevreden zijn. We hebben een olietanker bij wijze van spreken een slag laten draaien. We hadden zelfs de begroting in balans kunnen hebben. Maar de pensioenregeling voor politieke ambtsdragers en het sociaal domein bleken onvoorspelbare grootheden te zijn. Toch zijn we ons niet rot geschrokken.”